CERCADOR

Concert de la cobla Reus Jove

Cliqueu sobre la imatge per ampliar.
També podeu descarregar la imatge.

Taula presidencial

Cliqueu sobre la imatge per ampliar.
També podeu descarregar la imatge.

Aquesta notícia forma part de l'hemeroteca

Presentada la Guia d'Aplecs 2012 a Tarragona

12/2/12 -
· És l'11a edició i se n'ha fet una tirada de 20.000 exemplars

· Enguany hi ha un total de 173 aplecs repartits per Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord

El Teatre Metropol de Tarragona (Rambla Nova, 46) ha acollit la presentació oficial de la Guia d'Aplecs 2012, el llibret que recull tots els aplecs sardanistes de Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord.

La Guia d'Aplecs serveix de 'llibre de ruta' per a tot el món sardanista a l'hora de saber a quins indrets i quan se celebren els esdeveniments sardanistes populars més importants de l'any. Enguany se'n comptabilitzen fins a 173, editats en ordre cronològic i alfabètic.

El assistents al Teatre Metropol han obtingut de primera mà aquest llibret que es repartirà gratuïtament per mitjà de les coordinadores territorials corresponents. També estaran disponibles a la seu nacional de la Federació Sardanista de Catalunya a Barcelona (c/ Virgili, 28). Se n'ha fet una tirada de 20.000 exemplars.

A l’esdeveniment hi han assistit la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Maria Carme Crespo; el delegat territorial de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Jordi Agràs; el vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé; el president de la Federació Sardanista de Catalunya, Bartomeu Duran; el president de la Unió d'Associacions d'Aplecs Sardanistes de les Comarques Meridionals, Francesc Salas i el president del Casal Tarragoní, Jordi Grau, i diverses personalitats vinculades al món de la sardana i la dansa catalana. 

L'esdeveniment ha finalitzat amb un concert de cobla a càrrec de la Reus Jove, que ha ofert una selecció de sardanes i peces adaptades per a cobla. 

La conducció de tota la cerimònia ha anat a càrrec del conegut presentador i locutor de ràdio Josep Baiges.

Aquest portal de premsa recull una tria de notícies que, per la seva rellevància, creiem especialment adients per als mitjans de comunicació en general.

Podeu utilitzar lliurement les imatges i talls de veu publicats sempre que compliu les condicions de la llicència.

En cas de dubte, podeu utilitzar el glossari o contactar amb nosaltres.

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.