CERCADOR

Foto de grup

Cliqueu sobre la imatge per ampliar.
També podeu descarregar la imatge.

Presentació oficial

Cliqueu sobre la imatge per ampliar.
També podeu descarregar la imatge.

Logotip roll-up

Cliqueu sobre la imatge per ampliar.
També podeu descarregar la imatge.

Alcalde d'Arenys de Munt

Cliqueu sobre la imatge per ampliar.
També podeu descarregar la imatge.

Aquesta notícia forma part de l'hemeroteca

El conseller Ferran Mascarell presenta 'Capital de la Sardana', un nou projecte

24/4/12 -

• El 2013 serà la primera edició i l'acollirà Arenys de Munt

• És el fruit del treball conjunt de les 3 entitats sardanistes més importants de Catalunya

Aquest dimarts, 24 d'abril, a les 19.00 h., la Sala d'Actes del Palau Marc, seu de la conselleria de Cultura (Rambla de Santa Mònica, 8), ha acollit la presentació del nou projecte Capital de la Sardana, amb la presència del conseller de Cultura, Ferran Mascarell. La població designada pel 2013 segons la comissió de la Capital de la Sardana ha triat Arenys de Munt com a seu d'aquesta primera edició.

La Capital de la Sardana és un nou projecte liderat per les 3 entitats sardanistes més importants: la Federació Sardanista de Catalunya, que aplega les agrupacions sardanistes i cobles; la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, que aglutina les colles de competició; i l'Obra del Ballet Popular, bressol d'entitats vinculades a la sardana i la dansa catalana.

La intenció de la Capital de la Sardana és convertir durant any una població diferent del territori en un punt de trobada obligada no només pel món de la sardana i la dansa catalana, sinó també per a la resta de la societat. Aquest projecte vol oferir a tothom un esdeveniment nou, festiu i dinàmic vinculat a la sardana.

La Capital de la Sardana és el primer projecte en què aquestes grans entitats treballen plegades en el marc d'un procés de col·laboració mutu.

L'esdeveniment ha comptat també amb la presència del director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig; el màxim responsable del projecte Capital de la Sardana, Víctor Sallés; el president de la Federació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado; el president de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, Santi Ferrerfàbrega i el president de l'Obra del Ballet Popular, Bartomeu Duran.

Aquest portal de premsa recull una tria de notícies que, per la seva rellevància, creiem especialment adients per als mitjans de comunicació en general.

Podeu utilitzar lliurement les imatges i talls de veu publicats sempre que compliu les condicions de la llicència.

En cas de dubte, podeu utilitzar el glossari o contactar amb nosaltres.

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.