CERCADOR

Mor Joan Vilanova i Vila, director de la Cobla Orquestra Internacional Costa Brava

19/11/12 -
Aquesta passada nit de diumenge 18 de novembre ha mort sobtadament Joan Vilanova i Vila, director de la Cobla Orquestra Internacional Costa Brava. L'enterrament serà demà dimarts, a les 16:30 h. a l'Església de La Bisbal d'Empordà. Encara se li podrà donar un últim adéu al tanatori de la mateixa població entre les 10:00 h. i les 13:00 h.

En Joan Vilanova i Vila, nascut el 1940 a El Pont de Vilomara, va ser component de La Principal de la Bisbal a la dècada dels 70 i principis de 80, i va ser director de la Bisbal Jove durant molts anys. L'any 1991 va assumir els càrrecs de director, representant i trompeta de la cobla i va esdevenir un dels motors de la Cobla Orquestra Internacional Costa Brava.

També va ser professor de trompeta a El Pont de Vilomara, la seva vila natal. Se'l va poder veure per última vegada precisament aquest passat diumenge mateix, al concert que va dirigir a Corçà.

Aquest portal de premsa recull una tria de notícies que, per la seva rellevància, creiem especialment adients per als mitjans de comunicació en general.

Podeu utilitzar lliurement les imatges i talls de veu publicats sempre que compliu les condicions de la llicència.

En cas de dubte, podeu utilitzar el glossari o contactar amb nosaltres.

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.